www.diariocritico.com

Es presenta el 19 de març

El Syncope del Béjart Ballet Lausanne es deixa veure per primer cop a Catalunya al Teatre-Auditori de Sant Cugat

El Syncope del Béjart Ballet Lausanne es deixa veure per primer cop a Catalunya al Teatre-Auditori de Sant Cugat

L'estrena mundial es el 18 de desembre a la ciutat originària de la companyia

martes 30 de noviembre de 2010, 20:02h

El Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès (Barcelona) acollirà l'estrena a Catalunya de la nova coreografia del Béjart Ballet Lausanne Syncope, que es presentarà el 19 de març després de la seva estrena mundial el 18 de desembre a Lausanne (Suïssa).

L'equipament municipal ha estat l'encarregat de construir l'escenografia d'aquesta nova aposta del Béjart Ballet, que es presentarà al costat de les peces Dionysos i Song of Herself sota la direcció de Gil Román.

L'estrena s'emmarca dins de la nova programació del Teatre-Auditori, que inclou 28 espectacles i 50 representacions, entre elles 16 funcions del musical Mamma mia en la seva gira catalana que el portarà també als municipis de Lleida, Manresa i Viladecans.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha explicat aquest dimarts que l'objectiu és atraure també a públic de la comarca i de l'entorn "que mai ha trepitjat al Teatre-Auditori", ja que el 80% dels usuaris de l'equipament municipal són de Sant Cugat.

La programació de 16 funcions del musical, que porta sis anys en cartell i dos milions d'espectadors a Espanya, és una aposta pionera d'un equipament cultural de fora de la ciutat comtal que permetrà en funció de la resposta del públic introduir al Teatre-Auditori a la gira d'aquest tipus d'espectacles per Espanya, segons ha avançat el director del centre cultural, Pep Tugues.

La nova temporada s'iniciarà el 4 de febrer amb Autoretrat de María Pagés per donar pas als concerts de Jorge Drexler, Dyango, Diego el Cigala i Beth, i els espectacles El mètode Grönholm de Jordi Galceran, The black rider de Víctor Álvaro, L'hort dels Cirerers de Julio Manrique, Desclassificats, de Carol López i Pere Riera, La gata sobre teulada de zinc calenta d'Àlex Rigola i L'home i el xou que permetrà veure sobre l'escenari a Ennio Marchetto i les seves múltiples personatges.

Per a aquest nou quadrimestre, l'equipament cultural recupera una programació de proximitat que permetrà veure El silenci és or, Coses que dèiem Avui, Primer amor i al mag Selvin des del mateix escenari, on es col·locaran unes grades per a 240 persones.

La programació es completa amb sessions d'òpera, un homenatge a la sarsuela i espectacles infantils entre els quals es troben el musical Geronimo Stilton dirigit per Àngel Llàcer i l'obra L'orquestra dels animals, produïda pel Liceu.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios