www.diariocritico.com

22 anys en actiu

Felip Puig podria abandonar la política fins i tot en el cas de que fos proposat com a conseller

Felip Puig podria abandonar la política fins i tot en el cas de que fos proposat com a conseller

També s'especula amb que passi a dirigir el Port de Barcelona

martes 21 de diciembre de 2010, 19:12h

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha admès avui que es planteja la possibilitat de deixar la política després de 22 anys en actiu, i d'obrir un nou cicle professional.

En declaracions a Catalunya Ràdio, ha reconegut que també ha parlat amb el futur president de la Generalitat, Artur Mas, sobre l'opció d'assumir alguna conselleria, "però no hi ha res decidit".

"Mai li he dit que no a Mas i Jordi Pujol, però portant 22 anys en política activa i havent exercit d'enginyer no li negaré que hi ha moments en què un es planteja si ha arribat el moment d'obrir un nou cicle des d'un punt de vista professional ", ha subratllat davant els rumors que el situen fora del Govern per passar a dirigir el Port de Barcelona.

Puig, que ha estat número tres a la llista de CiU per Barcelona, va ser conseller de Medi Ambient entre 1999 i 2001 en el govern de Jordi Pujol, i posteriorment es va posar al capdavant del departament de Política Territorial i Obres Públiques i va ser també portaveu del Govern fins a 2003.

Després de la victòria electoral de CiU, Puig s'ha encarregat de les negociacions amb la resta de partit relatives a la constitució de la Mesa del Parlament i sobre la investidura de Mas.

La possible marxa de Puig se suma a la futura sortida del secretari executiu de Comunicació i Estratègia de CDC, David Madí, que ha avançat la seva voluntat de deixar la política i reiniciar l'activitat privada.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios