www.diariocritico.com

Dijous passat es va decidir

Joaquim Gay de Montellà serà el substitut de Joan Rosell al capdavant de Foment del Treball

Joaquim Gay de Montellà serà el substitut de Joan Rosell al capdavant de Foment del Treball

El nou president de la patronal catalana ha exercit durant anys com a executiu bancari a Barcelona fins que va entrar a Abertis

lunes 31 de enero de 2011, 20:19h

Joaquim Gay de Montellà presidirà Foment del Treball en substitució de Joan Rosell, que centrarà la seva activitat a la presidència de la CEOE, segons han confirmat a Europa Press fonts pròximes a l'organització catalana.

Segons ha avançat Economia Digital, la decisió la van determinar el passat dijous els nou vicepresidents de l'entitat, i el procés de substitució es durà a terme en dues fases.

En una primera fase, Gay de Montellà serà designat vicepresident primer de la patronal catalana, i posteriorment, Rosell dimitirà amb la justificació de la seva dedicació completa a la presidència de la CEOE.

El pacte serà comunicat a la junta directiva de Foment de la setmana que ve, ja que les habituals reunions d'aquest òrgan de govern han estat suspeses aquesta setmana per raons d'agenda del president.

Gay de Montellà ha exercit durant anys com a executiu bancari a Barcelona fins que va entrar a Abertis, on va contribuir a la pacificació de la guerra dels peatges al costat de Salvador Alemany.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios