www.diariocritico.com

15 propostes

La temporada de tardor al Teatre Metropol de Tarragona presenta una atractiva i variada programació

La temporada de tardor al Teatre Metropol de Tarragona presenta una atractiva i variada programació

Algunes produccions han estat creades a la mateixa ciutat

lunes 04 de octubre de 2010, 19:14h

Clara Segura amb Electra del Teatre Nacional de Catalunya, Joan Pera dirigit per Ángel Llácer a La doble vida d'en John, Ramon Madaula a Un deu salvatge, Pep Cruz com a protagonista de Natale in casa Cupiello o Antonio Canales i Amador Rojas en l'espectacle Mà a mà integren alguns dels plats forts de la temporada de tardor del Teatre Metropol de Tarragona.

La programació està integrada per 15 propostes, amb algunes produccions emergents i rellevants creades a Tarragona, com és el cas de Per art de música del Mag Gerard o el Por al silenci d'Espaldamaceta.

La tinent alcalde de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona i el director del Teatre Metropol, Jaume Omella, han destacat la varietat de gèneres i formats en un cartell "que combina noms consolidats i espectacles de gran èxit comercial amb propostes més aviat minoritàries però de gran qualitat i interès ".

També han ressaltat l'oferta per a un públic familiar en diversificar les opcions per a "arribar a tots" i fer el Metropol més "proper i accessible".

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios