www.diariocritico.com

També posa a la seva disposició el programa de 'Foment Futur'

Boixareu brinda el seu recolzament a Rosell de cara la candidatura d'aquest a la presidència de la CEOE

El 21 de desembre se celebren les eleccions a la patronal espanyola

viernes 22 de octubre de 2010, 15:55h

L'empresari Joaquim Boixareu, que va perdre les eleccions a la presidència de la patronal catalana Foment del Treball, ha enviat una carta a Joan Rosell en la qual el felicita per la seva victòria i li expressa el seu suport si decideix presentar candidatura a presidir la patronal espanyola CEOE. En la missiva, Boixareu assegura que ell i tots els membres de la seva candidatura -'Foment Futur'- es posen a disposició de Rosell per recolzar-lo si acaba optant a liderar l'empresariat a Madrid.

L'empresari del sector del metall també ha recordat que està a disposició del president tot el programa electoral que van presentar a les eleccions i que "va merèixer la confiança de gairebé el 35% de l'electorat".

A més de felicitar pel triomf a Rosell, Boixareu ha destacat l'exercici de democràcia que ha suposat per a la patronal aquest procés electoral, ja que ha reforçat la institució.

Les eleccions presidencials a la CEOE seran finalment el pròxim 21 de desembre i Gerardo Díaz Ferran ja ha avançat que no es presentarà a la reelecció.

Rosell, que és vicepresident de la CEOE, és un dels noms que sona com a possible successor, juntament amb el president de AETIC, Jesús Banegas, i el president de la Confederació d'Empresaris d'Andalusia (CEA), Santiago Herrero, ambdós també vicepresidents. Tots ells es postulen com les figures que més consens poden aglutinar entre els empresaris.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios