www.diariocritico.com

També el Conte d'hivern de Shakespeare

L'oscaritzat cantant uruguaià Jorge Drexler serà l'estrella de la temporada d'hivern del Teatre Metropol de Tarragona

L'oscaritzat cantant uruguaià Jorge Drexler serà l'estrella de la temporada d'hivern del Teatre Metropol de Tarragona

L'espai escènic presenta 14 espectacles de teatre, música i dansa

miércoles 22 de diciembre de 2010, 19:41h

La temporada d'hivern del Teatre Metropol de Tarragona arrenca el proper 29 de gener amb Conte d'hivern, de William Shakespeare, en versió de Carme Portacelli, encara que l'esdeveniment més destacat serà l'actuació de l'artista uruguaià Jorge Drexler -guanyador d'un Oscar a la millor cançó per la pel·lícula Diarios de motocicleta-, que estarà en Tarragona el 10 de febrer.

El Metropol ha presentat 14 espectacles de música, teatre i dansa, alguns molt centrats en un públic infantil i familiar, que tindran lloc abans del 2 d'abril. Destaquen també el monòleg Primer amor, de Samuel Beckett, amb Pere Arquillué, el 10 de març, i L'omissió de la família Coleman, de Claudio Tolcachir el 25 de març.

Es presenten també dos produccions tarragonines: El Bosc Sagrat, de la companyia Zona Zàlata, i la coproducció de l'Ajuntament de Tarragona amb el Centre d'Arts Escèniques de Reus i Rema 12 Peus descalços sota la lluna d'agost, amb text de Joan Cavallé i direcció d'Albert Mestres, que ha rebut el 2010 el premi de la crítica 'Serra d'Or'.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios