www.diariocritico.com

Moviments preelectorals

La presidenta del PP a Catalunya diu preferir pactar amb el PSC que amb CiU

lunes 15 de marzo de 2010, 01:04h
La presidenta del Partit  Popular a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat que 'hi ha una gran impossibilitat' per arribar a acords postelectorals amb CiU, un partit, ha dit, que no ha demanat perdó al PPC ni als seus votants per anar al notari i que dóna suport a les consultes independentistes.
Clara i contundent s'ha mostrat Sánchez-Camacho en una entrevista a l'ACN, al temps que, per contra, ha contemplat com una 'possibilitat que està sobre la taula' un pacte amb el PSC. La líder dels populars catalans ha afirmat que el seu partit aspira a tenir capacitat de decisió en la governabilitat de Catalunya i que 'no es pot aguantar un tercer tripartit o un govern clarament independentista de CiU'.
Des de la seva promoció a la presidència dels populars catalans, Sánchez Camacho s’ha distingit per voler-se desmarcar dels afanys manifestats per la direcció del carrer Gènova de Madrid de propiciar un acord postelectoral amb CiU. Hi ha veus, però, que postulen una col•laboració amb els socialistes com la que es va donar fa un any al país Basc.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios