www.diariocritico.com

L'acord, vigent fins al curs 2012-1013

Educació i l'Associació Nuclear Ascó-Vandellós impulsen un títol d'FP per al sector de les centrals nuclears

El 40 per cent de les hores seran convalidables per experiència laboral

martes 22 de junio de 2010, 19:18h

La Conselleria d'Educació de la Generalitat i l'Associació Nuclear Ascó-Vandellós (ANAV) de Tarragona han impulsat la creació del títol de Formació Professional (FP) de grau superior de Sistemes de Regulació i Control Automàtics adaptat a les necessitats professionals de les centrals nuclears .

Segons ha informat ANAV, l'acord serà vigent fins al curs 2012-2013 i s'impartirà a l'institut Comte de Rius de Tarragona -amb una durada de dos cursos-, permetent validar els aprenentatges assolits mitjançant l'experiència laboral del personal que treballa en les nuclears.

Amb l'objectiu d'adequar els ensenyaments al perfil professional, el cicle formatiu es desenvoluparà amb una metodologia semipresencial per la qual el 40% de les hores seran convalidables per experiència laboral.

Per als alumnes sense experiència que s'apuntin a aquest títol, ANAV oferirà les seves instal.lacions per realitzar el crèdit formatiu com pràctiques de treball. Els professors també podran reciclar-amb cursos de formació contínua.

El director general d'Ensenyaments Professionals de la Conselleria, Josep Francí, i el director general de ANAV, José María Grávalos, van rubricar el conveni orientat a garantir la capacitació professional del seu personal a través d'una formació que pugui ser homologada oficialment.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios