www.diariocritico.com

Per quedar bé davant el sector agrari a la Fira de Sant Miquel

ERC arriba al paroxisme electoral condicionant el suport al futur Govern català a la creació d'una conselleria agroalimentària

ERC arriba al paroxisme electoral condicionant el suport al futur Govern català a la creació d'una conselleria agroalimentària

Joan Puigcercós esdevé l'artífex de la troballa

domingo 03 de octubre de 2010, 03:20h

El president i candidat a la Generalitat d'ERC, Joan Puigcercós, ha explicat que una altra de les condicions del seu partit per formar govern és la creació d'"una gran conselleria Agroalimentària".

Durant una visita a la Fira de Sant Miquel, a Lleida, ha indicat que el nou organisme incorporaria totes les competències referents a caça, pesca, salut animal i vegetal i els aspectes referents a aigua i urbanisme que tinguin implicació en l'àmbit rural, agrícola , ramader i forestal.

"Catalunya serà potent econòmicament si té un sector agroalimentari potent", ha indicat. Per Puigcercós, la creació del departament és essencial per aconseguir preus justos per als productors i més força per controlar la competència "irregular i massiva" que ve de l'exterior, indica ERC en un comunicat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios