www.diariocritico.com

Entitat "privada i associativa, independent"

Neix el Cercle de Cultura amb Pere Vicens de president i Xavier Bru de Sala i Ferran Mascarell de vicepresidents

Neix el Cercle de Cultura amb Pere Vicens de president i Xavier Bru de Sala i Ferran Mascarell de vicepresidents

El seu primer objectiu serà situar-se com espai d'observació i avaluació de la cultura catalana, i de trobada en els àmbits hispànic, europeu i internacional

lunes 04 de octubre de 2010, 19:04h

El director gerent de l'editorial Vicens Vives, Pere Vicens, l'ex conseller de Cultura Ferran Mascarell i l'expresident del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (Conca), Xavier Bru de Sala, seran el president i vicepresidents, respectivament, del Cercle de Cultura, que es presentarà públicament aquest dimarts. El Cercle de Cultura neix com una entitat de caràcter "privat i associatiu, independent, amb voluntat de participar en la vida pública des de la pluralitat ideològica dels seus membres fundadors i futurs associats, segons ha informat en un comunicat.

El seu primer objectiu serà situar-se com espai d'observació i avaluació de la cultura catalana, així com de trobada en els àmbits hispànic, europeu i internacional. El president de Focus, Daniel Martínez, serà el secretari.

També formaran part de l'entitat el professor d'Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona (UB), Ezequiel Baró; el director de cinema Francesc Bellmunt; el president d'Endemol a Espanya, Toni Cruz; el president de la Fundació Cercle d'Economia, Carles Cuatrecasas; i la directora de Jeu de Paume, Marta Gili.

Entre els associats també hi ha la directora de l'Obra Social Caixa Catalunya, Marta Lacambra; el president d'Ibercamera, Josep Maria Prat; el president de BIArch, Josep Lluís Mateo; el director d'Edicions 62, Fèlix Riera; la rectora de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Imma Tubella; i el president de la Fundació Vila-Casas, Antoni Vila-Casas, entre d'altres.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios