www.diariocritico.com

Es presenta Diariocrítico Castilla y León

El Grup Diariocrítico aporta un nou punt de vista a la seva pluralitat amb la visió de la realitat des del prisma de Castella i Lleó

La varietat en el contrast de parers s'amplia seguint la filosofia del Grup

jueves 21 de octubre de 2010, 02:15h

Si el dia 7 d'aquest mes d'octubre Diariocrítico de Catalunya suposava un nou pas en l'evolució del cos plural que el Grup Diariocrítico sempre s'ha marcat com a veritable raó de ser, aquest dijous s'amplia el prisma de punts de vista de les realitats basades en aquesta màxima d'obertura de mires. I és que es presenta en societat Diariocrítico de Castilla y León. A Valladolid (Centro Cultural Miguel Delibes), i de la mà de l'editor del Grup, Fernando Jáuregui, i de la del director del nou diari, Álvaro Gago, els lectors -i no posem ara limitacions geogràfiques: amb la xarxa virtual no n'hi ha- podran iniciar una nova aventura de tolerància, comprensió i enriquiment de pensament.

Fa gairebé sis mesos que Diariocrítico de Castilla y León arriba puntualment, mitjançant la xarxa d'internet, als seus lectors. Aquest dijous es fa la presentació oficial del nou mitjà del Grup que porta el nom genèric que es pot trobar a totes les edicions. Com és habitual, seguint la línia editorial matriu, Diariocrítico de Castilla y León té un format on prima la informació però sempre reservant un espai important per a l'opinió, veritable baròmetre del contrast de parers, ja sigui amb els lectors ja sigui -i aquesta condició és ben difícil de trobar en altres mitjans- entre les diferents ramificacions editorials.

La nova aposta del Grup Diariocrítico es un nou graó en la seva expansió, que contempla tant espais geogràfics com altres menys delimitats físicament. I és així com està prevista properament l'aparició de nous productes com Diariocrítico TV, Diariocrítico de la Economía i Diariocrítico del Turismo, que se sumaran als vuit diaris que actualment porten la seva empremta a l'Amèrica Llatina i als sis en l'àmbit de la peninsular actual.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios