www.diariocritico.com

L'altre focus d'atenció d'aquest inici de reflexió

Els manifestants de la plaça de Catalunya mantenen posicions apel·lant a la mobilització pacífica

Comença dissabte amb proclames de sempre com "el poble unit mai serà vençut" i d'altres de nova inspiració del tipus "no hi ha pa per tant xoriço"

sábado 21 de mayo de 2011, 01:30h

La jornada de reflexió ha començat aquesta nit amb una plaça de Catalunya copada per milers de 'indignats' que es celebren la seva assemblea general en un clima reivindicatiu i tranquil. A les dotze en punt, la multitud concentrada al mig de la plaça ha esclatat en un aplaudiment i ha llançat consigna com "el poble unit mai serà vençut" i "no hi ha pa per tant xoriço", en al·lusió als polítics.

Aquesta nit s'han superat els nivells d'assistència de jornades anteriors amb una plaça en què gairebé no es poden escoltar els debats si no és al centre de la mateixa. La gent sembla oblidar la decisió de la Junta Electoral Central de prohibir tota concentració i manifestació. De fet, la Conselleria d'Interior ha avançat no tenir previst actuar si no es produeixen altercats greus, cosa que sembla que els organitzadors volen evitar a tota costa. Així, per expressar el seu pacifisme, els assistents porten clavells als cabells i en la roba seguint la crida que s'ha fet aquest divendres a la no violència per part de l'organització.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios