www.diariocritico.com

El Vallès ja salta, a Salting Sabadell

lunes 13 de junio de 2016, 18:52h
Ha arribat a Sabadell una gran novetat de la que se’n farà ressò a la resta de la comarca. Un centre Salting ha arribat al Vallès

Ha arribat a Sabadell una gran novetat de la que se’n farà ressò a la resta de la comarca. Un centre Salting ha arribat al Vallès. Es tracta de la posada en marxa d’un nou centre Salting, el nou centre de salt més gran d’Espanya. Aquesta marca està fent una gran aposta a la ciutat de Sabadell (c/ C/ Bernat Metge 47 de Sabadell) i està sent i serà una gran referència per aquesta nova expansió de la companyia.

Salting és l’empresa pionera en disseny, fabricació i l’explotació de parcs de llits elàstics en tres dimensions. Descobreix més sobre Salting a: www.saltingcenters.com

Ha desenvolupat un concepte totalment innovador i trencador on gent de totes les edats i condicions poden saltar i jugar lliurement, a la vegada que fan esport, per superfícies de més de 1800 m² plena de llits i parets elàstiques, fossats amb escumes, diferents zones i també amb llits elàstics amb zona de cistelles de bàsquet, parkour, half pipe, etc.

Han creat una nova activitat de lleure i d’esport que sorprèn per la seva vistositat. És una nova experiència per a la gent del Vallès, que podrà gaudir d’una instal·lació de dimensions úniques i de gran nivell.

Salt lliure, festes d’aniversaris, activitats esportives, air dance, esdeveniments i tot un munt de noves propostes sobre dels llits elàstics. A més, el dissabte 18 de juny a partir de les 17:30h inauguren el centre de manera oficial, amb activitats dirigides, exhibicions, masterclass i moltes sorpreses més.
La gent de Sabadell i de la comarca, tenen a la seva disposició aquest nou centre lúdic per saltar i tenir l’oportunitat de veure el món als seus peus.

www.saltingcenters.com
C/ Bernat Metge 47
08205 Sabadell (Vallès Occidental)

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios