www.diariocritico.com

El muntant de l'operació ha estat de 140 milions d'euros

El Centre Mèdic Teknon passa a ser propietat de Magnum, que l'ha adquirit a BC Partners

Els compradors pretenen "potenciar i reforçar" els plans d'expansió de la firma sanitària

viernes 02 de julio de 2010, 15:13h

Magnum ha arribat a un acord amb la firma britànica BC Partners per adquirir el Centre Mèdic Teknon de Barcelona per 140 milions d'euros, ha informat avui la societat ibèrica de capital risc, que amb aquesta compra completa la seva sisena operació i entra en el sector hospitalari.

L'objectiu de Magnum es centrarà en "potenciar i reforçar" els plans d'expansió que té previstos el centre en els propers anys per "mantenir la seva posició de lideratge en el sector sanitari espanyol sota la gestió de l'actual equip directiu i amb el suport de tots seus professionals ".

Després d'aquesta transacció, Robert Manson continuarà com a conseller delegat de Teknon i, al seu costat, Ángel Corcóstegui, Enric de Leyva, Joao Talons i Iñaki Echave, socis de Magnum, formaran part del nou consell d'administració.

Situat a Barcelona, Teknon compta amb més de 1.100 professionals, té una superfície de 60.000 metres quadrats construïts, 300 habitacions individuals, 20 quiròfans i una facturació de 72 milions d'euros.

Magnum té uns fons propis propers als 900 milions d'euros provinents d'accionistes institucionals de la Península Ibèrica i internacionals.

Des de la seva constitució el novembre de 2007, Magnum ha completat sis inversions en els sectors d'infraestructures civils, energia, serveis per a la indústria i sanitat, que representen gairebé un 60% del seu capital.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios