www.diariocritico.com
Benach, Migueli, Laporta

Benach, Migueli, Laporta

lunes 20 de septiembre de 2010, 16:54h

El president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, escriu cada diumenge una columna fixa a Mundo Deportivo. Tot i que sigui discutible que la segona autoritat de Catalunya hagi d'involucrar-se en aquests afers, el cert és que Benach dóna sempre un to força institucional als seus escrits. Sempre de recolzament a qualsevol representant de l'esport català que tingui l'èxit a l'abast, sense fer distinció de colors esportius en els casos que aquesta pugui ser possible.

Aquest diumenge -i cal afegir que no trenca la línia habitual, tot sigui dit- Ernest Benach celebrava la creació d'un consell d'assessors de la junta directiva del Futbol Club Barcelona. El triumvirat el conformen els exfutbolistes Josep Maria Fusté, Carles Rexach i Miguel Bernardo Bianquetti 'Migueli'. Els dos darrers també tenen columna al degà de la informació esportiva i dels seus articles el president del Parlament diu que "m'agraden".

Curiosament, ambdós articulistes no han tingut massa bona relació amb Joan Laporta i sobretot Migueli no ha deixat de palesar-ho amb els seus escrits. Que d'altra banda també deixen entreveure que qui va ser brau central no està massa per la idea que comparteixen Benach i Laporta sobre la personalitat política de Catalunya.

Tot i això, al president del Parlament li agrada el què escriu Migueli. No serà que la complaença de veure com s'ataca algú, com Laporta, que fa molta por a ERC, disculpa fins i tot els altres aspectes del pensament del futbolista?

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios