www.diariocritico.com

L'actual president repetirà

La candidatura de Josep González, única aspirant a les eleccions de PIMEC del 2 de novembre

La llista incrementa la presència dels socis col·lectius en un 65 per cent

martes 26 de octubre de 2010, 14:46h

El president de Pimec, Josep González, ha presentat aquest dimarts la seva candidatura per repetir en el càrrec en les eleccions del 2 de novembre, a les que presenta 27 noves incorporacions, el que representa gairebé el 40% del total, segons ha informat la patronal catalana en un comunicat. La llista, que és l'única candidatura a presidir Pimec, incrementa la presència dels socis col·lectius en un 65 per cent, fins a 23, i el de les dones empresàries en un 10%, fins a set.

Els representants d'associacions sectorials passen de 14 a 23, entre els quals figuren incorporacions com Xavier Carulla de la Federació Catalana d'Associacions d'Empresaris Instal·ladors de Catalunya (Ferca), Ramon Millàs del Gremi del Sector de l'Oli, i Josep Tres de l'Associació Catalana d'Empreses de Neteja (Ascen).

Dels 37 empresaris a títol personal, Pimec ha destacat les incorporacions de Joaquim Boix de Circutor, Joan Maria Gimeno de Laudis consultor, i Miquel Teixidor de Genaker.

La patronal ha remarcat també que les 13 seus i delegacions territorials tenen representació a la llista, així com els joves empresaris i les empreses de la nova economia.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios