www.diariocritico.com

Cada setmana, més de 23.000 recerques

El Corte Inglés facilita que els seus clients trobin allò que busquen amb la posta en marxa del Servei de Recerca de Mercaderia

La totalitat dels casos es respon en menys de 48 hores

lunes 22 de noviembre de 2010, 16:23h

El Corte Inglés ha posat en marxa un nou servei per als seus clients. Es tracta del Servei de Recerca de Mercaderia que serveix per trobar aquella producte que el comprador vol adquirir i no troba al seu punt de venda habitual `pugui ser localitzat i posat a la seva disposició.

De fet, el servei ja fa un mes que funciona i, durant aquest temps, ha rebut més de 23.000 peticions, les quals han rebut resposta efectiva en el 75 per cent dels casos. D'altra banda, la resposta satisfactòria s'ha donat al cent per cent, tal com es compromet la firma, perquè en menys de 48 hores s'ha informat, via sms, de la possibilitat o no de localitzar el producte en qüestió en qualsevol centre de la firma.

El Servei de Recerca de mercaderia es va iniciar com a prova pilot a Castella-Lleó i es va estendre a tota la xarxa ara fa un mes. La incidència més important s'està donant en àrees de negoci com moda, cosmètica i perfumeria, articles esportius o d'oci, bricolatge o electrònica de consum.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios