www.diariocritico.com

Mitjançant un element "significatiu"

Benet XVI seguirà projectant al món la imatge de la Sagrada Família en la seva felicitació nadalenca

El Pontífex ha explicat a Sistach la seva visita com una "joiosa experiència eclesial i espiritual"

viernes 10 de diciembre de 2010, 14:48h

El Papa Benet XVI ha escollit per la seva felicitació de Nadal una imatge de la Basílica de la Sagrada Família, dedicada per ell el passat 7 de novembre, segons ha comunicat el Vaticà al cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach.

Segons l'Arquebisbat, el Pontífex ha seleccionat un "significatiu" element de la Basílica -que de moment no s'ha concretat-, el que a ulls de Sistach posa en relleu l'afecte del Papa cap a l'Arxidiòcesi, així com la impressió tan positiva que es va portar de Barcelona, tal com li va manifestar Benet XVI a Sistach en dir-li que es portava un record "inesborrable".

En una carta feta pública per l'Arquebisbat, el Papa ha agraït a Sistach les atencions rebudes en la seva visita a la capital catalana, que ha definit com una "joiosa experiència eclesial i espiritual".

"Desitjo expressar el meu més sentit reconeixement per l'exquisida acollida, agradable hospitalitat i les contínues atencions que m'han dispensat en tots els moments de la meva grata permanència en aquesta ciutat", diu el Papa, demanant que les seves paraules es facin extensives a les autoritats, forces de seguretat i voluntaris.

En forma d'agraïment, Benet XVI ha demanat a Déu que enriqueixi als "fills d'aquesta noble terra" amb l'abundància dels dons del seu amor i misericòrdia perquè aquesta força ajuda a la realització dels seus deures personals, familiars i socials.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios