www.diariocritico.com

Sobretot, Rússia

Els països de l'Est mostren la seva preferència per la Costa Daurada

L'aliança de Port Aventura amb les poblacions properes, factor clau en l'èxit

jueves 13 de enero de 2011, 17:56h

Els deu operadors turístics més importants de Rússia tenen presència a la Costa Daurada, cosa que confirma el "fort increment de turistes russos detectat el 2010", i en general el major pes específic dels països de l'Est a la Costa de Tarragona, segons ha manifestat el president del Patronat de Turisme de Salou, Alberto del Hierro.

Les localitats de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca (La Pineda Platja) han presentat aquest dijous el pla de promoció que desenvoluparan el 2011 en aliança amb Port Aventura i que tindrà cura especialment, a més de Rússia, països de la seva òrbita d'influència com Ucraïna.

De fet, el fullet de captació, catàleg que recull l'oferta dels quatre municipis ordenada per productes turístics, es traduirà aquest any al rus.

"Les nostres prospeccions de mercat indiquen que els ciutadans ucraïnesos estan al mateix nivell que els russos pel que fa a l'escassa dificultat per obtenir visats turístics que els permetin visitar", ha afegit Del Hierro, que ha avançat que "algun operador turístic ucraïnès ja treballa a Costa Daurada ".

L'interès pel mercat de l'Est s'amplia als països bàltics, ja que els estudis de mercat conviden a l'optimisme a Letònia, Lituània i Bielorússia.

L'aliança promocional de PortAventura amb les poblacions en els termes territorials s'ubica el parc va néixer fa set anys i contempla el 2011 la presència en fires nacionals a Barcelona, Madrid, Bilbao i Pamplona, i també internacionals com Holanda, Brussel·les, Tolosa, Berlín, Londres i Moscou.

El president del Patronat de Turisme de Vila-seca, Xavier Graset, ha destacat com a novetats la presència de la Pineda al Saló de Vacances de Brussel·les, i el taller infantil que es desenvoluparà a la fira de Pamplona i que ja s'ha consolidat en Fitur (Madrid) "amb gran èxit entre el públic familiar".

El director general de PortAventura, Enrique Fontecha, ha expressat la seva satisfacció per formar part, des del vessant lúdica, d'aquest producte turístic, i ha garantit el seu compromís per "evolucionar de manera constant en funció dels gustos del públic i saber generar atractiu permanentment ".

Aquesta aliança promocional pretén estimular el coneixement de l'oferta turística global de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca, i potenciar els desplaçaments entre municipis.

"Fuig de personalismes i localismes, no competim entre nosaltres sinó amb destinacions com Turquia o Croàcia", ha afirmat la regidora de Turisme de Reus, Martina García.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios