www.diariocritico.com

Des del 7 de febrer al 23 de maig

El RCD Espanyol amplia capital a fi d'aproximar-se al doble del seu actual capital social

L'acompliment amb el crèdit sindicat que ha permès la construcció de l'estadi de Cornellà-El Prat i la possibilitat de millorar el fons de maniobra, els objectius

viernes 04 de febrero de 2011, 01:19h

El Real Club Deportiu Espanyol té previs iniciar el proper dilluns, 7 de febrer, una ampliació de capital que l'ha de portar a que li faltin encara no cinc milions d'euros per a doblar el capital social de què actualment disposa. Així, als 16.861.094,02 euros actuals sumarà, un cop finalitzada l'operació, 12 milions més.

El segon club futbolístic de Catalunya obrirà la possibilitat de compra de les 199.665 noves accions que posarà al mercat als socis, simpatitzants, seguidors i actuals accionistes. Cadascun d'aquests valors ordinaris tindrà un efecte nominal de 60,11 euros. Els adquiridors ostentaran els mateixos drets econòmics i polítics de què ja gaudeixen els posseïdors dels actuals 280.545 títols d'igual valor nominal que circulen actualment. Aquests se'ls reparteixen 10.646 accionistes.

El club perico busca amb l'operació acomplir, en primera instància, amb els compromisos del crèdit sindicat que ha possibilitat la construcció de l'estadi en propietat de Cornellà-El Prat. Paral·lelament, també es persegueix millorar el fons de maniobra a curt termini. El 23 de març s'acaba el termini d'adjudicació i s'obre un període de 7 dies per a que el Consell d'Administració adjudiqui les accions sol·licitades.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios