www.diariocritico.com

Des del proper dilluns

Abertis Telecom, omnipresent al Mobile World Congress

Abertis Telecom, omnipresent al Mobile World Congress

Gestionarà i coordinarà les freqüències en més de 60 demostracions i s'encarregarà de la difusió del canal de televisió oficial de l'esdeveniment

jueves 10 de febrero de 2011, 14:28h

Abertis Telecom presentarà al proper Mobile World Congress les seves darreres novetats en el sector de telecomunicacions, gestionarà i coordinarà les freqüències en més de 60 demostracions i s'encarregarà de la difusió del canal de televisió oficial de l'esdeveniment. La firma, doncs, serà una de les protagonistes cabdals dins el certamen que s'inicia dilluns.

Abertis Telecom presentarà les seves novetats per a distribució de continguts audiovisuals a Internet i en xarxes de banda ampla mòbils al Mobile World Congress, que se celebra la setmana que ve a Barcelona i del qual la companyia serà proveïdora oficial de xarxes per sisè any consecutiu.

L'operador d'infraestructures i serveis de telecomunicacions del grup Abertis realitzarà la gestió i coordinació de les freqüències utilitzades en les més de 60 demostracions que preveuen realitzar els fabricants i operadors assistents a l'esdeveniment que tindrà lloc al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.

Així mateix, Abertis Telecom s'encarregarà de la difusió del canal de televisió oficial de l'esdeveniment, MWC Live, a tot Catalunya.

Pel que fa als serveis propis que mostrarà a la fira, destaca la tecnologia LTE (Long Term Evolution) - que presenta amb Alcatel-Lucent - per suportar serveis de vídeo, amb una demostració en viu d'aplicacions de vídeo utilitzant una xarxa LTE en la freqüència de 800 MHz

Aquesta banda, que correspon al dividend digital, està considerada com a idònia per als futurs desplegaments de banda ampla sense fils de nova generació en entorns rurals per la seva bona relació de cobertura i costos.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios