www.diariocritico.com

Aquest divendres

La candidatura dels Jocs Mediterranis per a Tarragona de l'any 2017 celebra una cimera de cara a la seva projecció internacional

A les 12 del migdia es preveu que Josep Fèlix Ballesteros i Alejandro Blanco informin dels resultats

jueves 17 de marzo de 2011, 15:30h

Responsables de la candidatura de Tarragona per als Jocs Mediterranis de 2017 es reuniran aquest divendres a la seu del Comitè Olímpic Espanyol (COE) per estudiar l'estratègia internacional del projecte per intentar guanyar en l'elecció del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM), que se celebrarà a l'octubre d'aquest 2011.

L'ex conseller-delegat de Madrid 2012 Feliciano Mayoral ha estat el principal 'fitxatge' d'aquest Grup d'Estratègia Internacional. El grup també l'integren la vicepresidenta del COE, Theresa Zabell, el secretari general del COE, Víctor Sánchez, el subdirector general d'Esdeveniments Esportius Internacionals del CSD, Javier Odriozola, el secretari d'Afers Exteriors i Cooperació de la Generalitat, Senén Florensa, i el president executiu de Tarragona 2017, Mario Rigau. Aquest grup es reunirà a partir de les 10 hores al COE, i a les 12 hores el president d'aquest organisme, Alejandro Blanco i l'alcalde i president de Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, donaran una roda de premsa. En la mateixa, Blanco i Ballesteros oferiran les seves impressions després de la no elecció per a l'edició de 2013, finalment adjudicada a la localitat turca de Mersin després de la renúncia de Volos (Grècia), i la seva anàlisi de les rivals en l'elecció per 2017, especialment Rijeka (Croàcia) i Alexandria (Egipte).
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios