www.diariocritico.com

De cara a l'atenció de persones necessitades

El projecte Social.cat informa des d'avui sobre els serveis i l'acció social de Catalunya

Notícies sobre l'activitat diària, entrevistes i reportatges que donaran a conèixer projectes innovadors i bones pràctiques centren els continguts

miércoles 14 de abril de 2010, 13:34h

La Xarxa Digital Catalana (Xadica), amb seu a Lliça d'Amunt (Vallès Oriental), ha posat en marxa oficialment el projecte Social.cat (

www.social.cat), amb la intenció de convertir-se en el referent informatiu dels serveis i l'acció social de Catalunya. La iniciativa té per objectiu aplegar tot el volum informatiu que es genera al voltant del sector que atén les persones amb necessitats socials. Social.cat vol explorar les múltiples possibilitats que dóna Internet, per tal d'interaccionar entre el sector, administracions i els ciutadans que requereixen d'aquests serveis. El portal també difondrà continguts a les xarxes socials, principalment Facebook i Twitter.

Segons han comunicat els impulsors del portal en una nota de premsa, la iniciativa pretén ser el referent informatiu digital que reculli l'activitat de l'acció social i una finestra oberta a l'opinió de persones vinculades amb el sector. Alhora vol donar a conèixer projectes innovadors i bones pràctiques que es realitzen al nostre país.

A través de les notícies, el portal vol donar a conèixer l'activitat diària del sector. També hi haurà un apartat d'entrevistes i un secció de reportatges on el portal donarà a conèixer projectes innovadors i bones pràctiques. També es fomentarà la reflexió amb la secció d'opinió, on persones dels diferents àmbits dels serveis i l'acció social publicaran articles periòdicament.

Xarxa Digital Catalana (Xadica) és una entitat sense ànim de lucre que té per objectiu impulsar projectes d'alfabetització digital en tots els sectors de la societat catalana. Xadica compta amb la col·laboració del Departament d'Acció Social i Ciutadania i l'Obra social 'la Caixa' per impulsar el projecte social.cat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios