www.diariocritico.com

Els donarà a conèixer a partir de les sis de la tarda

Hereu anuncia els canvis i la nova estratègia municipal després del fracàs de les consultes sobre la reforma de la Diagonal

Hereu anuncia els canvis i la nova estratègia municipal després del fracàs de les consultes sobre la reforma de la Diagonal

S'esperen nous canvis després del relleu de Martí per William Carnes

martes 18 de mayo de 2010, 15:56h

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, donarà a conèixer aquesta tarda la nova composició del Govern municipal sorgida arran del fracàs en la consulta popular per la reforma de la Diagonal. Al relleu ja conegut de Carles Martí per Jordi William Carnes com a primer tinent d'alcalde, se sumaran nous canvis. El batlle també explicarà la nova estratègia a seguir després de la crisi provocada pel referèndum urbanístic.

Assumpta Escarp podria ser regidora de Ciutat Vella i tercera tinent d'alcalde en substitució de l'esmentat William Carnes. Actualment és titular de Prevenció, Seguretat i Mobilitat ciutadana i regidora de l'Eixample.

A l'Institut de Cultura, tot rellevant Martí, podria destinar-se a Montserrat Ballarín, regidora actual d'Educació i Hisenda.

Ramon Nicolau serà molt probablement el nou regidor de l'Eixample. Actualment és president del Consell de Districte de Ciutat Vella i edil de Participació.

Aquest Consell de Districte té en Roger Pallarols un ferm candidat a substituir Nicolau.

Per la seva banda, el ja defenestrat Carles Martí prepararà les eleccions de 2011, en les que, segons sembla ara per ara, haurà de treballar per la reelecció de qui l'ha fet fora, és a dir l'actual alcalde, Jordi Hereu.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios