www.diariocritico.com
AVE i rodalies, prioritats de Nadal abans de parlar amb Blanco de retall en inversions

AVE i rodalies, prioritats de Nadal abans de parlar amb Blanco de retall en inversions

lunes 24 de mayo de 2010, 18:55h
El conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal, preveu abordar "probablement" aquesta setmana amb el ministre de Foment, José Blanco, les conseqüències que tindrà la retallada econòmica del Govern en l'obra pública de Catalunya.

En declaracions a Catalunya Ràdio recollides per Europa Press, Nadal ha advertit que la retallada implicarà "inevitablement" retards en algunes de les obres més importants, ja que Foment està fent molta inversió en unes poques grans obres.

Entre aquestes obres que poden ser més lentes amb la crisi, ha admès que poden estar l'estació de la Sagrera, els accessos ferroviaris a l'Aeroport de Barcelona o obres de carreteres -com la N-340 i l'A-2-.

Com a prioritats, ha assenyalat la línia de l'AVE i el Pla de Rodalies. A més, ha esperat que "en cap cas" hi hagi paralització d'obres i, encara menys, rescissió de contractes.

Nadal ha assegurat que, en qualsevol cas, se seguirà aplicant la Disposició Addicional Tercera de l'Estatut, per la qual el 18,8% de les inversions estatals en infraestructures s'han de dedicar a Catalunya.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios