www.diariocritico.com

De 'negativa' a 'estable'

BancSabadell millora la seva perspectiva, segons l'agència de qualificació financera Fitch

La morositat de l'entitat és inferior a la mitjana del sistema financer espanyol

martes 01 de junio de 2010, 17:09h

BancSabadell ha passat de tenir una categoria 'negativa' a una altra 'estable' pel que fa les seves perspectives, segons l'agència de qualificació financera Fitch. Segons Fitch, l'entitat manté una bona franquícia de banca minorista a Espanya, sobretot pel que fa el segment de les pimes i també es mostra sòlida en l'obtenció de beneficis recurrents. L'agència no havia revisat els 'ratings' del banc en els darrers dos anys.

Segons l'agència de qualificació, cal destacar l'eficient gestió de costos de l'entitat i la millora dels requisits de capital regulatori. A més, incideix en la gestió activa de liquiditat de BancSabadell, que ha accedit als mercats de capitals durant el 2009 i el primer trimestre de 2010, amb un calendari de venciments més diversificat en el temps. L'informe també destaca que la morositat de l'entitat vallesana és inferior a la del conjunt del sistema espanyol.

Fitch emet les seves valoracions de forma individualitzada. Aquesta és una característica que la diferencia d'altres agències.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios