www.diariocritico.com

Produïda, entre d'altres, per Guillermo del Toro

La pel·lícula catalana amb vocació internacional Los ojos de Julia inaugurarà el proper Festival de Sitges

La pel·lícula catalana amb vocació internacional Los ojos de Julia inaugurarà el proper Festival de Sitges

Dirigida per Guillem Morales, compta en el seu repartiment amb Belén Rueda, Lluís Homar, Franecsc Orella i Julia Gutiérrez Caba

lunes 21 de junio de 2010, 19:19h

La pel·lícula de Guillem Morales, Los ojos de Julia, serà l'encarregada d'inaugurar la 43 edició del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, el dijous 7 d’octubre. Produïda per Rodar y Rodar, Guillermo del Toro, Universal International, Antena 3 Films i TVC, Los ojos de Julia explica l'aterridora odissea d'una dona -Belén Rueda-, que pateix una malaltia degenerativa de la vista, obsessionada per descobrir la veritat que s'amaga darrera la mort de la seva germana bessona. La pel·lícula està coprotagonitzada per Lluís Homar, Pablo Derqui, Joan Dalmau, Francesc Orella i Julia Guitiérrez Caba, i s'estrenarà als cinemes el 29 d'octubre.

Amb l'anunci que el film Los ojos de Julia serà l'encarregat d'obrir la 43 edició del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, el certamen reitera la seva aposta pel cinema de gènere produït a Catalunya i amb projecció internacional.

A més, el jove realitzador de la pel·lícula, Guillem Morales, va debutar precisament al Festival, l'any 2004, amb la seva òpera prima L'Habitant incert.

D'altra banda, Sitges 2010 obrirà la Secció Oficial Fantàstic amb la pel·lícula Let Me In, de Matt Reeves -director de Monstruoso-, un remake de l'exitós film suec del mateix títol guanyador del Méliès d'Or al festival de Sitges del 2008, i que ara protagonitzen Chloe Moretz -superheroïna infantil de Kick-Ass-, Kodi Smith-McPhee -La carretera- i el nominat a l'Oscar, Richard Jenkins.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios