www.diariocritico.com

L’espectacle tindrà lloc a les 21.00 h

El proper dimarts, concert de música i poesia japonesa amb Carles Duarte i Antonio Olías al monestir de Sant Pau del Camp

El proper dimarts, concert de música i poesia japonesa amb Carles Duarte i Antonio Olías al monestir de Sant Pau del Camp

Duarte recitarà haikús i Olías interpretarà el shakuhachi

viernes 09 de julio de 2010, 13:35h

El proper dimarts 13 de juliol, a les 21.00 h, se celebrarà al monestir de Sant Pau del Camp de Barcelona (Sant Pau, núm. 101) un concert de música i poesia japonesa amb l’intèrpret Antonio Olías i el poeta i director de la Fundació Lluís Carulla, Carles Duarte. L’acte s’inclou dins del 6è Cicle de Concerts “La Llum al Romànic”. Abans del concert hi haurà una breu introducció sobre el monument a càrrec de l’historiador Antoni Pladevall i Font.

Antonio Olías és intèrpret, compositor i improvisador de shakuhachi (flauta de bambú japonesa). La seva curiositat, inquietud i motivació l’han portat a explorar diferents llenguatges i disciplines musicals. Ha estudiat amb els millors mestres i s’ha format en països com Japó, Austràlia, Anglaterra, Eslovàquia, Holanda i Alemanya. Amb el shakuhachi interpretarà antigues peces musicals d’origen zen, convidant l’oient a una atmosfera de contemplació.

Entre peça i peça, els espectadors podran gaudir de la recitació de haikús (poemes curts japonesos) escrits pel poeta Carles Duarte i Montserrat. Aquests poemes, que convidaran a entrar en un estat meditació, són fruit de la seva relació amb el mestre Wataru.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios