www.diariocritico.com

"No em retiro, m'enretiro"

Carod no participarà en la campanya d'ERC perquè 'no tindria sentit'

Carod no participarà en la campanya d'ERC perquè "no tindria sentit"

No ha esclarit quin serà el seu futur polític, que donarà a conèixer "en els propers mesos"

miércoles 11 de agosto de 2010, 13:36h

El vicepresident del Govern i expresident d'ERC, Josep Lluís Carod Rovira, no té previst participar en la campanya electoral de la candidatura dels republicans que lidera el president del partit Joan Puigcercós amb Ernest Benach de número dos. En declaracions a Rac1 ha dit que "no té sentit" participar en la campanya d'ERC "de cap manera", després de ser exclòs de la llista. Carod no ha amagat mai el seu disgust amb Puigcercós per no comptar amb ell per a les llistes d'ERC. No ha esclarit quin serà el seu futur polític, que donarà a conèixer "en els propers mesos", passades les eleccions. No participar de la campanya li dóna 'una visió més nacional, una visió de país i no només de partit', ha afirmat. Carod ha assegurat que no sap encara què farà durant la pròxima legislatura, tot i que ha deixat clar que no té cap intenció de deixar la política. "No em retiro, m'enretiro", ha manifestat el vicepresident.

"El més important és que he recuperat una llibertat de visió. Sobretot el fet de no estar implicat en la propera campanya electoral, en la que no seré ni participaré de cap manera perquè no té sentit que hi participi, em dóna una visió més nacional, una visió més de país i no només de partit", ha assegurat.

Carod ha opinat que el fet de no ser a cap llista electoral li permet veure "Catalunya com un tot". "Em preocupa més que no què farà aquest partit o aquest altre a les eleccions, quin futur espera a Catalunya en els pròxims 10, 15 o 20 anys", ha subratllat, i ha deixat ben clar que pensa seguir "treballant perquè Catalunya sigui el més lliure i el millor possible", però "des d'on i com ja ho veurem no exactament l'endemà de les eleccions, sinó els propers mesos".

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios