www.diariocritico.com

Amb rebaixes de fins el 50 per cent

Caprabo potencia el consum de productes catalans mitjançant el distintiu 'Made in Cat'

485 productes que s'acullen incrementen en un 7 per cent les possibilitats de 2009

lunes 06 de septiembre de 2010, 15:37h

Caprabo ha posat en marxa aquest mes de setembre una campanya de promoció de productes catalans sota el lema 'Made in Cat' per potenciar el consum d'aquests articles, segons ha informat la companyia en un comunicat.

El projecte compta amb 485 referències -un 7% més que en la campanya de 2009- de més d'un centenar de proveïdors i de 170 marques, i amb una rebaixa en els preus de fins al 50%. La iniciativa es porta a terme en els 265 supermercats de Caprabo a Catalunya.

Les campanyes anteriors han resultat exitoses, la qual cosa ha suposat incrementar en un 38% les vendes d'aquests productes, en els quals s'inclouen articles amb Indicació Geogràfica Protegida (IGP) i Denominacions d'Origen (DOP).

Caprabo consolida així la seva estratègia de donar suport als proveïdors catalans, de manera que ven la quarta part del total del vi i cava català que es comercialitza a Catalunya i és l'única cadena de supermercats que ven carn de vedella amb el distintiu Provedella, que agrupa als productors de carn de vedella de Catalunya.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios