www.diariocritico.com

També hi haurà teatre

L'Espai Brossa estrena nova temporada marcada per la màgia tradicional de la Mercè perllongada a l'època nadalenca

L'Espai Brossa estrena nova temporada marcada per la màgia tradicional de la Mercè perllongada a l'època nadalenca

L'Amor Hermetic, el desig i l'eròtica femenina, de Salvador Espriu, primera obra programada

miércoles 08 de septiembre de 2010, 19:03h

L'Espai Brossa de Barcelona estrena aquest dijous una nova temporada, en la qual la màgia serà una de les apostes centrals, ja que a més de les 12 hores de màgia que cada any se celebren per les festes de la Mercè i dels 'Dimarts màgics ', aquest any es programarà un cicle específic de il·lusionisme coincidint amb el Nadal.

Del 15 de desembre al 9 de gener es celebrarà 'Nadals màgics al Brossa', en què actuaran quatre il·lusionistes de màgia de saló: Isaak, Joaquín Matas, Toni Loose i Koke. S'afegiran, doncs, a l'estela dels mags que participaran en la jornada maratoniana de les 12 hores de màgia del 24 de setembre: Antonio Abbozzi, Felix Brunet, Alain Denis, Eva 'La dama inquieta', Magic Raphael i Xavier Tapias.

La màgia, una de les grans aficions de Joan Brossa, serà un dels plats forts de la temporada, però no l'únic. Entre tots els muntatges de la temporada hi haurà tres companyies balears: No te'n riguis de Rimbaud, d'Iguana Teatre; Ganes de mus, de Petita Pàtria, i El passeig de Federico, una adaptació lliure sobre un text de Federico García Lorca de Corcó Teatre.

Un altre autor emblemàtic, Sòfocles, serà portat a escena per Aureli Delgado, de la companyia valenciana Carme Teatre, i des d'Andorra arribaran els 32 Vidres de Teresa Colomer, amb direcció de Pere Planella.

La temporada s'obrirà aquest dijous amb Amor Hermetic, el desig i l'eròtica femenina, de Salvador Espriu. Es tracta d'una adaptació de Teresa Vilardell protagonitzada per Fina Rius. L'actriu es posa a la pell de quatre dones: Letizia, Laia, Carlota, Fedra, a través de les quals passa des del registre més elegíac fins al més còmic.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios