www.diariocritico.com

La UAB és la segona

La Universitat de Barcelona, la millor de tot Espanya

Excel·leix en cinc de les disciplines establertes pel CHE

miércoles 27 de octubre de 2010, 16:53h

La Universitat de Barcelona (UB) és la millor de tot Espanya, ja que és excel·lent en cinc de les set disciplines establertes, segons el rànquing europeu elaborat pel Centre per al Desenvolupament de l'Educació Superior (CHE), que valora en què disciplines són excel·lents les universitats.

Concretament, la UB destaca en els grups d'excel·lència en química, matemàtiques, física, psicologia i economia sobre la base dels principals indicadors del rànquing, com el nombre de publicacions i citacions, la mobilitat d'estudiants i professors i les distincions internacionals.

Després de la UB, se situa l'Autònoma de Barcelona (UAB), que destaca en quatre àmbits -Biologia, Química, Matemàtiques i Economia-, així com la Complutense de Madrid (UCM), que excel·leix en quatre àmbits. Amb tres pols d'excel·lència es diferencien l'Autònoma de Madrid i la Universitat de València.

Les catalanes Pompeu Fabra (UPF) i la Politècnica de Catalunya (UPC) també apareixen en aquest rànquing per la seva excel·lència en Economia i Ciències Polítiques i en Matemàtiques, respectivament.

Amb un àmbit d'excel·lència, apareixen les universitats espanyoles de Cantàbria, Granada, País Basc, Saragossa, i la Carlos III i Politècnica de Madrid.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios