www.diariocritico.com
La Fundacio 'la Caixa' organitza un concert familiar i participatiu per conèixer El Messies de Händel

La Fundacio "la Caixa" organitza un concert familiar i participatiu per conèixer El Messies de Händel

miércoles 01 de diciembre de 2010, 13:58h

L'Obra social de la Fundació "la Caixa" ha organitzat un Concert Familiar el 12 de desembre a les 17:30 hores al Palau de la Música Catalana. Enguany l'obra és El Messies de Georg Friedrich Händel, que serà interpretada per l'Orquestra Simfònica del Vallès, dirigida per Rubén Gimeno, juntament amb la coral Càrmina i participants individuals. La iniciativa suposa una oportunitat única per descobrir aquesta fantàstica bora amb tota la família. A més, aquest concert familiar suposarà la culminació del treball de 200 nens i nenes que han estat convidats a participar en els Tallers de Creació Cantem "El Messies". Aquest treball els ha donat l'oportunitat de crear la seva pròpia versió. A més, els dies 13 i 14 es farà un concert participatiu a càrrec de The English Concert juntament amb participants individuals que seran preparats pels directors Joan Cabero i Pablo Larraz.

L'Obra Social "la Caixa" organitza aquests concerts participatius des de fa 15 anys perquè cantants i espectadors gaudeixin de les obres més emblemàtiques de la història de la música. En aquest concert se'n farà una selecció de la peça per introduir els més joves a aquesta magnífica obra.

Les entrades es poden adquirir al Servicaixa, trucant al 902 33 22 11 o a través de les taquilles del Palau de la Música i van dels 3 als 6 euros per concert familiar i de 10 a 45 pel participatiu.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios