www.diariocritico.com

Foment destinarà 1.150.000 euros

El Museu Marítim de Barcelona rehabilitarà les seves drassanes

El conveni entre el ministeri, el Consorci de les Drassanes Reials i l'MMB s'ha signat aquest dijous

jueves 02 de diciembre de 2010, 18:50h

El Museu Marítim de Barcelona (MMB) rehabilitarà les seves drassanes gràcies als 1.150.000 euros que destinarà el Ministeri de Foment a càrrec dels fons que es generen per l'1% Cultural per la contractació d'obra pública.

Aquest dijous s'ha signat el conveni de col·laboració entre el ministeri de Foment, el Consorci de les Drassanes Reials i l'MMB que permetrà dur a terme aquest projecte de recuperació del patrimoni històric de Barcelona. El ministre de Foment, José Blanco, i el president de la Diputació de Barcelona i el Consorci, Antoni Fogué, han signat l'acord.

Les obres es realitzaran al Portal de la Pau -que s'utilitzarà com a arxiu de fons fotogràfics-, la Casa de Manteniment i la Casa del Governador. Aquest últim edifici està destinat a tallers de restauració i conservació de la col·lecció del Museu, Departament d'Educació i Associació d'Amics del Museu.

Foment té un programa pressupostari per a les actuacions relacionades amb el 1% cultural, consistent en la realització de les obres necessàries per a la seva conservació, millora i rehabilitació.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios