www.diariocritico.com

Segons publica el diari Expansión

Sony crea noves empreses a la seva planta de Viladecavalls

Amb els noms de Barcelona Clean Technologies Hub i Advanced Automotive Communications

lunes 13 de diciembre de 2010, 15:51h

Sony ha creat dues noves empreses a la seva planta de Viladecavalls (Barcelona) per englobar la seva activitat futura, anomenades Barcelona Clean Technologies Hub i Advanced Automotive Communications, segons consta en el Registre Mercantil.

La primera estarà dedicada al disseny i fabricació de components i aparells electrònics, i la segona a serveis d'enginyeria i disseny en l'àmbit de l'automoció, segons publica Expansión.

Ambdues societats han nascut amb Sony com a accionista únic, però d'aquí a menys d'un mes entrarà en vigor la venda de les instal·lacions a Comsa Emte i Ficosa, que dirigiran el complex des de l'1 de gener.

La planta de Viladecavalls està actualment dedicada a la producció de televisors LCD amb una plantilla d'unes 1.000 persones, de les que la major part conservarà la seva ocupació, tot i que els nous propietaris dirigiran el negoci cap a l'automoció, l'electrònica, la construcció i l'energia.

La producció de televisors es mantindrà fins al 2012, encara que anirà reduint el volum poc a poc, i el centre d'enginyeria també seguirà creant productes per a Sony durant els propers dos anys. Al mateix temps, s'aniran desenvolupant les noves activitats.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios