www.diariocritico.com

A partir del 22 de desembre

L'època hippie torna i s'instal·la al Teatre Apolo amb el muntatge de Hair el músical més emblemàtic d'aquells temps

L'època hippie torna i s'instal·la al Teatre Apolo amb el muntatge de Hair el músical més emblemàtic d'aquells temps

La versió original de l'obra es va estrenar el 1969 a Broadway

martes 14 de diciembre de 2010, 17:57h

Pau, amor, igualtat, drogues i el màxim apogeu del 'flower power' ompliran el Teatre Apolo de Barcelona a partir del 22 de desembre amb l'estrena del musical Hair, la història d'un grup de hippies del Nova York de els anys 60.

Dirigit per Daniel Anglès, el musical narra les vivències d'un grup d'amics enfrontats a la dura realitat de la Guerra del Vietnam i inclou en la seva banda sonora clàssics com Aquarius, Good Morning Sunshine i Let the sunshine in.

Julia Möller, Joan Vázquez i Jordi Coll, en els papers de Sheila, Claude i Berger, encapçalen la companyia musical composta per un elenc de 38 artistes, a més de vuit músics sobre l'escenari.

El repartiment d'actors es completa amb Momo Cortés (Què, el nou musical), Chipper (Operación Triunfo), Queralt Albinyana (La Bella i la Bèstia) i Elena Fortuny (Fashion Feeling Music), entre altres.

Hair va ser pionera en el seu gènere quan es va estrenar el 1969 en l'off-Broadway de Nova York. Convertit en un dels musicals més emblemàtics, es va representar per darrera vegada a Broadway el 2009, quan va obtenir el Premi Tony al Millor Revival.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios