www.diariocritico.com

Es podrà veure del 7 de gener al 27 de febrer

El Versus Teatre estrena la tragicomèdia In on it, amb els actors Roger Pera i Xavi Casan

El Versus Teatre estrena la tragicomèdia In on it, amb els actors Roger Pera i Xavi Casan

És la història d’un home a punt de morir, de dos amants gais i de dos homes que intenten crear un espectacle

martes 04 de enero de 2011, 17:10h

El Versus Teatre de Barcelona estrena aquest divendres In on it, una tragicomèdia del canadenc Daniel MacIvor que interpreten els actors Roger Pera i Xavi Casan.

Dirigida per Òscar Molina, l'obra combina tres realitats diferents en un mateix muntatge. En primer lloc, la història d'un home a punt de morir que fa els seus últims plans; en segon lloc, la història d'amor entre dos amants; i, finalment, dos homes que intenten crear un espectacle.

Tot i l'aparent complexitat dels continus canvis de registre, el director ha ressaltat que l'obra no és "críptica" i que té molt de "joc infantil". La imaginació dels espectadors i la bona interpretació dels actors seran imprescindibles, ja que no hi ha canvis de vestuari ni d'escenografia. Només dues cadires, una americana i un joc de claus.

Els actors es posen en la pell, fins i tot, de dones i nens però d'una manera "gens caricaturesca", segons Molina; només impostant lleugerament la veu i amb algun mínim gest. L'obra narra un idil·li homosexual, "tot i que no és gens pamfletari, ja que el que es reivindica és l'amor", ha dit el director.

Casan ha agraït que Molina, a més de dirigir, també sigui actor i Pera, que torna al teatre després de dos anys allunyat dels escenaris, ha recalcat que cada dia aprèn coses noves i que el text no deixa de sorprendre’l.

In on it s'estrena a Catalunya avalada per l'èxit que va tenir al Festival d'Edimburg del 2000 i es podrà veure fins al 27 de febrer. "Si fos un iogurt, posaria teatre 100%", ha conclòs el director.

 

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios