www.diariocritico.com

Previsions de la Confederació de Comerç de Catalunya

Les rebaixes han d'aportar una facturació d'entre 800 i 1.000 milions als comerciants catalans

Les rebaixes han d'aportar una facturació d'entre 800 i 1.000 milions als comerciants catalans

Es preveu una despesa d'entre 200 i 250 euros de mitjana per persona

viernes 07 de enero de 2011, 14:46h

Els comerciants catalans esperen una bona campanya de rebaixes després d'un desembre fluix en vendes, i calculen que facturaran entre 800 i 1.000 milions d'euros durant la campanya, en què es preveu que cada català es gasti entre 200 i 250 euros de mitjana.

Segons ha explicat aquest divendres en roda de premsa el secretari general de la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC), Miguel Ángel Fraile, aquesta campanya de rebaixes, que s'inicia aquest divendres i es perllongarà fins al 6 de març, anirà millor que altres anys, pel fet que desembre "no ha estat tan bo" com s'esperava, sobretot pel que fa a la moda.

La CCC calcula que la facturació augmentarà entre un 2 i un 6%. "Si la mitjana de creixement arriba al 4% ja serà tot un èxit", ha remarcat Fraile. Alhora ha afegit que el 80% dels ciutadans -el percentatge que no està a l'atur- "podria comprar amb normalitat, però el gran nivell de desconfiança no els deixa", però ha assegurat que les rebaixes són "un bon moment perquè la perdin ", ja que hi haurà descomptes que arribaran al 50% des dels primers dies.

Fraile ha destacat que el calendari d'enguany afavorirà les vendes, ja que les rebaixes s'inicien en divendres, de manera que els dies 8 i el 9 -festiu d'obertura comercial en gairebé totes les comunitats -contribuiran a una major afluència de clients en els comerços per disposar de temps lliure, sobretot, dissabte.

El representant dels comerciants ha fet referència al fet que els establiments fan cada vegada més descomptes i promocions abans de les rebaixes per intentar animar el consum, però ha recalcat que "no vol dir que siguin rebaixes encobertes, ja que no s'ofereixen tots els articles de la botiga rebaixats, només algunes promocions".

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios