www.diariocritico.com

Per a màsters o postgraus

El Patronat Catalunya Món publica els noms dels destinataris de beques universitàries per al curs 2010-2011

Compten amb el patrocini de la Fundació Catalana de Caixes d'Estalvi

martes 01 de junio de 2010, 17:38h

El Patronat Catalunya Món ha fet públics els noms de les persones guanyadores dels deu ajuts atorgats enguany per a llicenciats universitaris, amb beques per a l'any acadèmic 2010-11 per poder continuar els seus estudis en institucions de reconegut prestigi internacional. Les subvencions són per realitzar cursos de màster o postgraus sobre estudis internacionals en centres universitaris especialitzats d'arreu del món, amb la voluntat de formar especialistes en relacions internacionals i promoure la internacionalització de la societat civil catalana. L'atorgament oficial dels ajuts es realitzarà en un acte presidit pel vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira.

Els ajuts per realitzar estudis internacionals -amb el patrocini de la Federació Catalana de Caixes d’Estalvis en la seva 28a convocatòria- seran per a Sònia Andolz Rodríguez, llicenciada en Ciències Polítiques a la Universitat Autònoma de Barcelona; Alba Mohedano Roldán, llicenciada en Ciències Polítiques a la Universitat Autònoma de Barcelona; Samantha Salsench Linares, llicenciada en Dret a la Universitat Ramon Llull; Faiza El Fezzazi El Maziani, llicenciada en Dret a la Universitat Autònoma de Barcelona; Marc Sabadi Bruges, llicenciat en Ciències Polítiques a la Universitat Autònoma de Barcelona; Jan Sarsanedas Coll, llicenciat en Dret i Economia a la Universitat Pompeu Fabra; Beatriz Guillén Onandia, llicenciada en Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra; Blanca Salas Ferrer, llicenciada en Dret a la Universitat Barcelona.

L'ajut Carlemany , amb el patrocini de la Diputació de Girona en la seva 9a convocatòria, seran per a Laia Maynou Pujolràs, llicenciada en Ciències Econòmiques a la Universitat de Girona. La beca Maria Rúbies, patrocinada per la Diputació de Lleida en la seva 22a convocatòria, l'ha guanyada Marta Pont Guixa, llicenciada en Traducció i Interpretació a la Universitat Pompeu Fabra.

L'acte públic del lliurament dels ajuts del Patronat Catalunya Món per realitzar estudis internacionals tindrà lloc el 22 de juny de 2010, a Barcelona, i estarà presidit pel vicepresident de la Generalitat de Catalunya i president del Patronat Catalunya Món, Josep-Lluís Carod-Rovira. Es farà també una conferència de Blanca Vilà, catedràtica de Dret Internacional Privat de la Universitat Autònoma de Barcelona, i directora de l’Institut Universitari d’Estudis Europeus de la Universitat Autònoma de Barcelona.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios