www.diariocritico.com

La propera junta pot revocar la decisió

El Camp Nou serà col·legi electoral a la consulta independentista que es farà a Barcelona l'any 2011

El Camp Nou serà col·legi electoral a la consulta independentista que es farà a Barcelona l'any 2011

La Coordinadora de Consultes remarca que és el "suport més significatiu" que ha rebut fins ara

viernes 11 de junio de 2010, 15:18h

La junta del FC Barcelona ha aprovat avui cedir el Camp Nou com col·legi electoral per a la consulta sobiranista barcelonina, prevista per el 10 d'abril de 2011, segons han informat a Europa Press la Coordinadora de les Consultes i el propi club. Fonts del club blaugrana han precisat a Europa Press que la decisió aprovada avui per la junta pot ser revocada per la que surti després de les eleccions de diumenge, si així ho veu oportú. Aquesta decisió la ha adoptat la junta directiva en l'última reunió que celebra abans de les eleccions a la presidència del club, que es faran aquest diumenge.

Segons la Coordinadora de les Consultes, es tracta del suport "més significatiu" que han rebut des que fa nou mesos van començar a organitzar-consultes d'aquest tipus, després de la que es va celebrar a Arenys de Munt (Barcelona) el 13 de setembre.

En el text aprovat per la junta, es justifica el suport perquè el Barça "és l'entitat esportiva i social més important de la nació catalana" que s'ha caracteritzat sempre per estar compromesa amb "el país" i també amb la defensa dels drets fonamentals.

Igual que l'entitat està compromesa amb els drets de la infància, també ho està amb el de l'autodeterminació, "dret humà fonamental reconegut per l'ONU en l'article primer de la seva Carta de Drets Civils i Polítics de 1966, signada i ratificada per l'Estat espanyol ".

La Coordinadora de les Consultes agraeix a la junta del club el seu suport, molt especialment al seu president, Joan Laporta, pel "suport personal que ha mostrat en tot moment a la causa de la llibertat de Catalunya".

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios