www.diariocritico.com

S'inaugura un centre de FP destinat a tal efecte

El Prat del Llobregat impulsa la formació en el sector de la logística

La nova instal·lació està integrada a la Xarxa FP.CAT de la Generalitat

jueves 22 de julio de 2010, 15:05h

L'Ajuntament del Prat de Llobregat i la Generalitat de Catalunya posaran en marxa al setembre un centre de formació professional (FP) integrada destinat a formar treballadors per al sector de la logística. El centre està inclòs a la Xarxa FP.CAT de la Generalitat, que té com a objectiu integrar la formació professional, l'ocupacional i la contínua.

El centre FP.CAT del Prat es configurarà, inicialment, com una xarxa de centres amb la participació del Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, els IES Illa de Banyols i Ribera Baixa, l'Escola Oficial d'Idiomes i el Centre d'Innovació i Formació Ocupacional de la Generalitat.

El mes de setembre iniciarà el seu primer programa de FP que permetrà als alumnes que segueixin el curs aconseguir una certificació de professionalitat en el sector de la logística reconeguda oficialment.

El director del Centre de Promoció Econòmica del Prat, Joan Rodríguez, ha explicat a Europa Press que la logística és un sector "estratègic" per a la ciutat, ja que compta en el seu terme municipal amb l'aeroport i amb la Zona d'Activitats Logístiques del port de Barcelona. Segons Rodríguez, "necessitem formar persones en aquest sector perquè té molt de recorregut i és clau per a Catalunya".

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios