www.diariocritico.com

5.081.000 unitats

ServiCaixa augmenta en un 22,2 per cent el nombre d'entrades anticipades venudes al primer semestre de 2010

El cinema marca les preferències del públic a l'hora d'acollir-se a la modalitat

jueves 19 de agosto de 2010, 14:24h

ServiCaixa ha venut 5.081.000 entrades anticipades en els sis primers mesos de l'any a través dels seus diferents canals -Internet, caixers automàtics, telèfon i mòbil-, xifra que representa un 22,2% més que fa un any.

Segons ha informat La Caixa en un comunicat, cada vegada més els espanyols compren les entrades per a espectacles de forma anticipada per evitar cues i esperes.

La venda anticipada de localitats ha crescut en quota de mercat en els últims dotze mesos 4,4 punts i suposa ja el 23,4% del total de butaques venudes, sobre la base de dades semestrals de ServiCaixa.

El cinema és l'espectacle preferit pel públic a l'hora de realitzar la compra anticipada. Fins al 30 de juny, ServiCaixa va vendre 2,9 milions de entrades anticipades per a cinema, que representa el 58% del total. El teatre suposa el 9%, els espectacles esportius el 8% i els concerts musicals, el 7%.

Sobre els canals de compra, Internet es consolida com la plataforma cada vegada més utilitzada. Durant el primer semestre, el 64% del total d'entrades anticipades es va vendre a través del portal de ServiCaixa. Fa un any aquest percentatge era el 59%.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios