www.diariocritico.com

Els considera els mercats emergents amb "més potencial"

Saba, filial d'aparcaments del grup Abertis, posa Brasil i Mèxic entre els seus objectius

La firma segueix apostant per Itàlia i pel creixement a Espanya

lunes 23 de agosto de 2010, 14:40h

La filial de gestió d'aparcaments del grup Abertis, Saba, considera fonamental potenciar la internacionalització del seu negoci per tal de diversificar riscos i considera que Brasil i Mèxic són els mercats emergents amb "més potencial" per a la signatura. En aquest sentit s'ha manifestat el nou director general de Saba, Jordi Díez, que ha ressaltat a més que la companyia continuarà apostant per Itàlia, un projecte que considera "bàsic" per a la consolidació de la companyia, així com pel creixement a Espanya.

"Tenim un projecte que està creixent, en el qual hem invertit molt i on ja s'han tancat altres inversions molt importants que es duran a terme en els propers anys", asenyala Díez en una entrevista a la revista 'Link Abertis', recollida per Europa Press.

No obstant això, el directiu no descarta operacions en altres mercats i indica que l'empresa considerarà "qualsevol oportunitat interessant" sempre que compleixi els requisits d'estabilitat política, econòmica i seguretat jurídica.

"Volem seguir una política molt selectiva que prioritzi la qualitat, la rendibilitat i la seguretat sobre la dimensió", indica Díez.

Pel què fa a la vinculació de la signatura amb les administracions públiques, el director general de Saba opina que la relació és "fluida i basada en la confiança mútua i la credibilitat" per fer front a la renovació de concessions.

En el primer semestre del 2010, Saba va incrementar els seus ingressos d'explotació en un 6%, fins als 76 milions d'euros, principalment per la variació de perímetre. La divisió d'aparcaments aporta el 4% del total d'ingressos d'Abertis, així com un 2% de l'Ebitda, amb 29 milions d'euros.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios