www.diariocritico.com

Veuen en el nou calendari escolar una oportunitat per a la millora

Els pares d'alumnes demanen a Educació més diàleg a fi de conciliar la vida laboral amb la familiar

La FaPaC creu que la conselleria ha de canviar d'actitud

martes 07 de septiembre de 2010, 18:22h

La Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya (FaPaC) ha reclamat a la Conselleria d'Educació més diàleg amb els agents socials -ajuntaments, Conselleria de Treball, patronals i sindicats- per aconseguir una major conciliació de la vida laboral amb la familiar. En un comunicat aquest dimarts, la federació ha indicat que el nou calendari escolar, amb una setmana de vacances en el segon trimestre, s'ha de convertir en una oportunitat per millorar aquest aspecte.

La FaPaC ha demanat un canvi d'actitud a la Conselleria d'Educació i una "implicació real de les institucions per educar els fills, no només pel que fa al sistema escolar, sinó també per disposar de més temps amb uns horaris laborals més racionals i flexibles ".

Han argumentat que les famílies han de tenir una estabilitat en horaris i ingressos per evitar que els resultats educatius siguin deficients.

Així mateix, de cara al curs que comença, la FaPaC ha reiterat que la Conselleria d'Ernest Maragall hauria de millorar altres aspectes com la millora dels nivells d'èxit escolar, no renunciar a la gratuïtat dels llibres de text i material informàtic, i complir la llei d'Educació de Catalunya (LEC), que preveu una inversió del 6% del PIB en educació.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios