www.diariocritico.com

Del 9 al 17 d'octubre

Un centenar d'expositors participaran al proper Saló Internacional del Caravàning

Entre les activitats paral·leles hi haurà la sisena concentració de caravanes i autocaravanes

lunes 20 de septiembre de 2010, 18:30h

Un centenar d'expositors i més de 200 marques acudiran del 9 al 17 d'octubre al Saló Internacional del Caravàning, que se celebrarà al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.

Segons dades de l'organització, el saló compta amb una superfície d'exposició bruta de més de 30.000 metres quadrats, on s'exhibiran les principals marques de càmpings, caravanes, autocaravanes, cases de fusta, mòduls, remolcs tenda, associacions, accessoris, proveïdors i premsa tècnica.

Hi haurà activitats paral·leles com la sisena concentració de caravanes i autocaravanes, que ja compta amb més de 75 inscrits procedents de tot Espanya, i s'habilitarà un aparcament per a caravanes i autocaravanes a un preu de 7 euros més IVA amb dret a pernoctar una nit al mateix recinte del saló.

El certamen serà també seu del XIV Trobada d'Empresaris de Càmping i Caravàning. A la rambla exterior del pavelló 3, on es troba l'esdeveniment, s'instal·larà la zona d'activitats infantils i lúdiques per a la família, que és el perfil d'aquest tipus de turisme.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios