www.diariocritico.com

L'acord s'ha signat aquest dilluns

Barcelona s'agermana amb San Francisco i busca la qualificació de 'hub' entre el sud d'Europa i Califòrnia per a l'Aeroport del Prat

Hereu aspira a que la ciutat sigui el "Silicon Valley del sud d'Europa"

lunes 20 de septiembre de 2010, 19:35h

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha rubricat aquest dilluns l'agermanament amb San Francisco, el que suposa crear delegacions amb la societat civil per posar en marxa projectes comuns com que l'Aeroport del Prat es converteixi en el 'hub' entre el Sud d'Europa i Califòrnia, ha explicat el delegat de Presidència, Ignasi Cardelús.

Segons ha informat l'Ajuntament, Hereu ha dit que ara toca enfortir i desenvolupar el seu potencial. "Això poden ser museus, universitats, podem aprendre a ser el Silicon Valley del sud d'Europa", ha subratllat. També ha apostat per construir projectes perquè la connexió aèria directa sigui necessària i estudiants, investigadors i turistes vinculin ambdues ciutats.

Entre els altres projectes en cartera figuren coordinar la Universitat de Califòrnia i l'Hospital Clínic, arribar a un acord entre l'Òpera de San Francisco i El Liceu, i coordinar actuacions entre els ports. A l'acte també ha assistit el regidor del districte 11 de Sant Francesc, David Campos, que ha destacat la defensa de Barcelona dels drets dels homosexuals.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios