www.diariocritico.com

Huguet descarta novetats "abans de les eleccions"

El Govern es cobreix les espatlles davant la indefinició de la firma xinesa Chery de cara a implantar-se a Catalunya

El Govern es cobreix les espatlles davant la indefinició de la firma xinesa Chery de cara a implantar-se a Catalunya

El conseller reconeix que només "es va signar un acord per treballar en la viabilitat d'un projecte"

miércoles 13 de octubre de 2010, 14:15h

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha descartat que arribin "novetats" sobre l'interès del fabricant xinès d'automòbils Chery d'implantar a Catalunya abans de les eleccions autonòmiques del 28 de novembre. D'aquesta manera, l'Executiu català troba la via per a intentar convèncer de que l'operació serà exitosa i, així, seguir traient rèdit electoral de la visita que el seu dia va fer el president de la Generalitat, Jose Montilla, a les instal·lacions de la multinacional.

Chery es va comprometre al setembre a analitzar la viabilitat d'instal·lar una fàbrica a Catalunya, i el conseller ha reiterat aquest dimecres una crida a la prudència en aquesta operació. Ha afegit que, si finalment avança el projecte, "la implantació real no arribarà fins al 2013 o 2014".

Huguet, que ha participat en una jornada sobre innovació en el sector comercial celebrada a Cornellà de Llobregat (Barcelona), ha explicat que l'operació amb Chery "es va coent a foc lent". Segons el conseller, "es va signar un acord per treballar en la viabilitat d'un projecte i això no es fa en un dia, i menys amb empresaris asiàtics".

De fet, però, com s'ha explicat des de Diariocrítico de Catalunya, el ressò de l'operació amb Catalunya sembla ser gairebé nul a la Xina i ni en parla la pròpia pàgina web de Chery Automobile.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios