www.diariocritico.com

Cantarà la polèmica Loca

La nit barcelonina de dimecres veurà com 'surt el sol' amb el concert de Shakira al Palau Sant Jordi on canta el seu darrer CD

La nit barcelonina de dimecres veurà com 'surt el sol' amb el concert de Shakira al Palau Sant Jordi on canta el seu darrer CD

És la tercera vegada que aquest any ve a la ciutat

martes 23 de noviembre de 2010, 18:11h

La cantant colombiana més universal, Shakira, actuarà aquest dimecres al Palau Sant Jordi de Barcelona, on previsiblement es tornarà 'boja' -Loca-, com la cançó que encapçala el seu últim àlbum, Sale el sol (Sony), el videoclip que va rodar a les carrers de la Barceloneta.

Poc amant dels escàndols, la discreta Shakira no ha pogut escapar de la polèmica, quan rodant el vídeo de Loca l'Ajuntament de la capital catalana va valorar la possibilitat de multar per anar en moto sense casc i banyar-se en la font de Pla de Palau. A més, l'equip de la cantant no va demanar els permisos necessaris per rodar al carrer.

Amb el seu concert a Barcelona la cantant farà les paus amb una ciutat amb la qual manté nombrosos vincles. El fotògraf barceloní Jaume de Laiguana va dirigir el vídeo de Loca, i també va ser el responsable del vídeo No -que va rodar al port de Barcelona- i de Gipsy, en el qual la colombiana es va acompanyar del tennista Rafa Nadal. A més, al juliol fotografiar a Shakira en un camp de blat a Eivissa.

Aquesta serà la tercera vegada que Shakira Isabel Mebarak Ripoll -el seu segon cognom delata la seva ascendència catalana- visita Barcelona aquest any, on té grans amics i sol passar llargues temporades.

Bombolla Freixenet

En aquesta ocasió, la cantant presentarà a més el nou videoclip del seu disc i la seva estrena com a 'bombolla' Freixenet, ja que serà la protagonista del tradicional anunci nadalenc del cava català. A canvi, la marca destinarà inicialment 500.000 euros a la Fundació Peus Descalços, impulsada per la cantant.

Aquesta aportació servirà per construir una escola a Puerto Príncipe (Haití) i una altra a Cartagena (Colòmbia). Amb tot, la xifra que oferirà la multinacional catalana pot ampliar-se, ja que la seva col·laboració té vocació de continuïtat.

En el seu concert al Palau Sant Jordi, Shakira repassarà els seus últims èxits, com Loca, Loba i el imbatible Waka Waka, cançó oficial del Mundial de Sud-àfrica. Tampoc deixaran de sonar 'hits' com La Tortura, Hips don't lie, Suerte i Ciega Sordomunda. Abans de passar per Barcelona, Shakira ha actuat a Madrid i aquest dimarts ho farà a Bilbao.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios