www.diariocritico.com
Oferta cultural a Barcelona per passar el cap de setmana de les eleccions

Oferta cultural a Barcelona per passar el cap de setmana de les eleccions

viernes 26 de noviembre de 2010, 13:55h

Aquest cap de setmana, durant el dia de reflexió i el dia de les eleccions, la oferta cultural de Barcelona és molt àmplia. A més, coincideix que moltes de les obres de teatre i exposicions acaben aquesta setmana. Per tant, qui vulgui matar el temps preeleccions mitjançant la cultura, té la última oportunitat per assistir a alguna de les obres o exposicions que dissabte o diumenge s'acomiaden de Barcelona.

 

El Brossa Espai Escènic té en cartell fins diumenge Federico de paseo, una obra a partir dels textos de Federico García Lorca. Dues obres del Mercat de les Flors també ofereixen la seva última funció. Una d'elles és la que representa des d'aquest dimecres la companyia Hello!Earth: Dance! You can't stop the revolution. A més, també s'acomiada El projecte Fibonacci. Els amants del cinema podran assistir a l'Antic Teatre, que presenta el cicle Urbanoscopio - Mostra de cinema i ciutat, on es projectaran tres films sobre aquesta temàtica. El Teatre Poliorama també retira de la seva oferta l'obra Planeta Tumàcat. Al Círcol Maldà, L'última notte del capitano, de Felipe Cabezas, estarà en cartell fins aquest diumenge. Per últim, a la Sala Muntaner també finalitza la representació teatral de La majoria dels suïcidis són en diumenge, del director Jordi Vilà i Zapata.

 

Fora de la capital també hi ha diverses obres que diuen adéu. Al Badalona Teatre renoven la seva oferta cultural la setmana que ve, per tant és la última oportunitat per veure la representació teatral protagonitzada per l'actriu Maria Galiana: Fugadas; Natale in casa di Cupiello, dirigida per Oriol Broggi, o assistir a una actuació de la Big Band de Badalona.

 

El públic infantil també té activitats programades per aquest cap de setmana. El Mag Lari arriba amb la seva gira Somriures i Màgia, dissabte i diumenge a la tarda a l'Auditori de Sant Cugat. Al Guasch Teatre també podran gaudir de l'obra "Alícia al País de les Meravelles", que els transportarà a la màgia del famós conte.

 

Si per contra prefereixen visitar una exposició, al Centre d'Artesania de Catalunya es pot assistir fins diumenge a "L'art del/sobre paper. 10 anys de col·laboració amb el Japó", en el que es podran contemplar papers i gravats. Si volen conèixer més a fons la famosa Residencia de Estudiantes de Madrid, on van estar Garcia Lorca, Dalí, Ramón y Cajal o Buñuel, hi ha una exposició al Palau Robert que commemora el centenari d'aquest centre. La mostra fa un repàs a la importància que va tenir la Residencia de Estudiantes, a més de les tasques que du a terme a l'actualitat. La Residencia de Estudiantes, edifici importantíssim dins el món intel·lectual va servir com a refugi de la llibertat i la modernitat al segle passat. Fins dimarts també es podrà contemplar una exposició d'aquarel·les de Maria Estrada a la seu del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

 

Pels amants de la música també hi ha concerts programats en exclusiva per aquest cap de setmana. Aquells qui vulguin gaudir de la lírica podran assistir a l'Auditori Barradas, d'Hospitalet, per assistir a un tribut als tres tenors. Si aquesta opció no els acaba d'agradar, l'Auditori presenta diumenge a La Banda Municipal de Barcelona, que de la mà de Franz Paul Decker, interpretarà obres de Humperdinck, Guinovart i Strauss.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios