www.diariocritico.com

Esdeveniments de centenari

La Fundació La Caixa farà una 'gran aposta cultural' en reviure la vida quotidiana a la Tarraco romana en una exposició

La Fundació La Caixa farà una "gran aposta cultural" en reviure la vida quotidiana a la Tarraco romana en una exposició

L'obra d'Enric Sagnier, autor del temple del Tibidabo, serà objecte d'una altra mostra

miércoles 19 de enero de 2011, 18:27h

La Fundació La Caixa organitzarà una vintena d'esdeveniments a Tarragona, entre els quals destaca una exposició sobre la vida quotidiana a la Tàrraco romana, coincidint amb el centenari de l'entitat.

En declaracions a Europa Press, fonts de l'entitat han avançat que aquesta "gran aposta cultural" ocuparà una carpa que recorrerà les principals places d'Espanya i que recalarà a la plaça Verdaguer a principis d'abril.

L'exposició sobre Tàrraco, que recrea els costums socials de l'època en amb continguts ideats per Maji Seritjol, coincidirà amb les jornades de reconstrucció històrica 'Tàrraco Viva', que coordina el mateix Seritjol.

Com a actes paral·lels, la Fundació La Caixa prepara un macro concert a Reus, en què participaran cors de tota la demarcació de Tarragona, així com una exposició itinerant per prevenir el consum de drogues, que recorrerà tota la província abans d'arribar al seu capital.

D'altra banda, al CaixaFòrum de Tarragona acollirà a partir del 6 d'abril una mostra monogràfica sobre l'autor del Temple del Tibidabo i el Palau de Justícia de Barcelona, l'arquitecte Enric Sagnier, també 'pare' de la primera seu de La Caixa a la Rambla Nova de Tarragona.

Així mateix, el centre acollirà l'exposició 'La febre de l'or' a partir de setembre, amb peces d'orfebres del segle XIX.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios